Utstyr

Boksehansker for barn – hva bør du vurdere når du velger?

Å forbedre bokseferdighetene er en flott metode for aktiv rekreasjon. Å trene kampsport gjør oss mer tålmodige, vi lærer ydmykhet, vår mentale motstandskraft utvikles ved å håndtere treningsmotgang, samtidig som vi forbedrer vår fysiske tilstand, noe som sier seg selv.

I enhver kontaktsport er begynnelsen alltid vanskelig, når det gjelder nybegynnere av kampsport, som barn, gjelder dette problemet også foreldre. Dilemmaet som foreldre står overfor før eller umiddelbart etter å melde barn på til boksing, kickboksing eller muay thai-trening er spørsmålet: hva og om man i det hele tatt skal kjøpe hansker?

Er boksehansker nødvendig for barn?

Det er en veldig individuell sak. Mye avhenger av treneren og klubbens virkemåte, som vi velger for barnet vårt, så ikke vær redd for å spørre ved kilden – treneren eller instruktøren til et kampsportsenter. Når et barn fight mot skyggen, vil hansker ikke være nødvendig, men det bør huskes at det å bruke dem vil være det første trinnet for å trene de nødvendige vanene og vil hjelpe til med å venne seg til dette utstyret. Det er ekstremt nyttig både i fremtidige offensive og defensive handlinger.

Trenger boksehansker for barn?

Ja, selvfølgelig! På dette tidspunktet bør det huskes at kampsporten for våre barn i hovedsak handler om generell motorisk utvikling, å bidra til å utvikle helkroppsidretten gjennom koordinasjon og økt fysisk aktivitet, som ikke har noe med utmattende sparring å gjøre. Vi kan imidlertid være sikre på at hver gang et barn tar på seg boksehansker, vil moralen og entusiasme for trening sikkert øke.

Hvordan tilpasse boksehansker for barn? Det skal selvfølgelig være små hansker med lett vekt, som varierer mellom 4OZ og 8OZ. Treningssyklusene som skal utføres av barnet vil være fokusert på rekreasjon, teknikk og øvelser med utstyr som: skjold, pærer, refleksballer eller den mest populære – boksesekken.

Hvilket materiale skal barnehansker være laget av?

Syntetiske skinnhansker anbefales for barn som liker boksing, noe som vil være perfekt for de første månedene med trening. Et interessant kompromiss er også hybridene laget av kombinert skinn, fordi det øverste laget er laget av naturlig skinn, og det indre laget er laget av syntetisk skinn.

Det bør huskes at hansker laget av naturlig skinn er mye dyrere, og som vi er klar over, vokser barn, derfor bør denne typen utstyr byttes ofte. Derfor er hansker laget av kombinert skinn en erstatning for treningskomfort og økt amortisering, uten å belaste lommeboken vår.

En metode for å stabilisere utstyret, hansker med bånd eller borrelås?

Utvilsomt er et problem verdt å vurdere hvordan du stabiliserer hanskene på hendene. Det finnes to typer utstyr på markedet – snørehansker og borrelåshansker. Når du velger, bør vi bli veiledet av hanskene der barnet vil føle seg bedre. Siden dette er en veldig individuell sak. Er det beste du kan gjøre å bli veiledet av komforten til ditt eget barn. Og prøve begge disse to modellene.

Men hvis vi ikke har en slik mulighet, kan vi følge de allerede veletablerte mønstrene. De fleste foreldre velger veldig ofte å kjøpe borrelåshansker fordi de kan tas av eller på ekstremt enkelt og raskt. Noe som er ekstremt praktisk, og det som er verdt å understreke. Barnet kan ta dem på uten hjelp fra noen. Når barnet vårt, som har noen treningsøkter bak seg, nødvendigvis vil ha klassiske knytehansker. Vil vi alltid ha tid til å erstatte dem. For i denne aldersgruppen utvikler behovene for utstyr seg sammen med den unges trening.

Hvordan velge størrelsen på hansker for en tenåring? Som en generell regel er hansker opp til 8 OZ egnet for ungdom opp til rundt 15 år. En eldre tenåring er allerede kvalifisert som voksen når det gjelder valg av hansker. Så hansker mellom 10-16 OZ vil være passende.

Boksing er en flott sport som ikke bare bidrar til å opprettholde god kondisjon, men også utvikler positive karaktertrekk. Det er veldig bra å begynne å trene det fra en tidlig alder, så det er verdt å kjøpe utstyr tilpasset barnets behov og sende dem på trening uten frykt. utvilsomt en uforglemmelig opplevelse!

VI ANBEFALER :

One thought on “Boksehansker for barn – hva bør du vurdere når du velger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *