FAQs

KJØP INFORMASJON

– For å opprette en konto, klikk på “Logg inn/Register” øverst til høyre på nettstedet og velg “Registrer”. Fyll ut nødvendig informasjon og fullfør registreringsprosessen.

– Leveringstiden varierer avhengig av produktet du bestiller og levering adressen din. Vanligvis tar det mellom 2-5 arbeidsdager å få bestillingen levert. Når det gjelder boksesekker over 35 kg, vil vi prise og bestemme kostnaden for leveringstiden til din adresse etter å ha sendt henvendelsen.

– Etter at bestillingen din er sendt, vil du motta en sporingslenke via e-post. Du kan også logge inn på kontoen din og finne sporingsinformasjonen der.

– Hvis du ønsker å returnere et produkt, vennligst kontakt oss innen 30 dager etter mottak av bestillingen. Vi godtar kun ubrukte produkter i original emballasje for retur. Les mer om vilkår og prosedyrer på vår nettside under “Retur og bytte”.

– Du kan kontakte kundeservice ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår under “Kontakt oss”. Du kan også sende en e-post direkte til post@kampsportnettbutikk.no eller ringe oss på 90808678. Vårt kundeserviceteam er tilgjengelig 24/7 (hvis det ikke er noe svar, ringer vi deg tilbake så snart som mulig).

– Ja, vi har en størrelsesguide tilgjengelig på nettsiden vår. Du kan finne den under hver annonse hvor det er forskjellige størrelser på et gitt produkt.

BETALING INFORMASJON

– Vi godtar Vipps, Klarna, Visa, Mastercard, kontant og Stripe (kommer snart) som betalingsmetoder. Du kan velge ønsket betalingsmetode under utsjekking prosessen.

– Per i dag skjer kjøp og forsendelser kun i Norge. Fra januar 2024 vil det være mulig å kjøpe og sende til Sverige og Danmark. Da vil det i fremtiden også være Finland.

– Du kan kontakte kundeservice ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår under “Kontakt oss”. Du kan også sende en e-post direkte til post@kampsportnettbutikk.no. Vårt kundeserviceteam er tilgjengelig 24/7 (hvis det ikke er noe svar, ringer vi deg tilbake så snart som mulig).

– Ja, selvfølgelig, hvis det har vært noen endring da vennligst kontakt kundeservice umiddelbart for å gjøre alt klar.

– Ved tekniske problemer med nettstedet eller hvis du opplever problemer med en bestilling, vennligst ta kontakte kundeservice. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å løse problemet så snart som mulig.

FAQs - Ofte stilte spørsmål i vårt nettbutikken.

Lurer du på noe om kampsport nettbutikk? Våre ofte stilte spørsmål gir deg svar! Har vi samlet en liste med de mest populære spørsmålene våre kunder stiller. Ta en titt og finn svaret du leter etter.

Hos KampSportNettbutikk.no tilbyr vi et bredt utvalg av kampsport produkter, inkludert treningsklær, beskyttelsesutstyr, treningsutstyr og mer. Utforsk vårt sortiment og finn alt du trenger for å utøve kampsport på høyeste nivå.

Hjelpsomme svar på alle dine spørsmål om trening og kampsport produkter finner du her. De beste kamputøverne starter alltid med å stille spørsmål, og vi er her for å sikre at du får de svarene du trenger. Bestill i dag og bli en del av KampSportNettbutikk.no fellesskapet!