Guide

Boksehansker til barn – hva bør du vurdere når du velger? 🎉🥊

Boksehansker til barn – hva bør du vurdere når du velger boksehansker barn under trening og boksing?

Boksehansker til barn – Å forbedre bokseferdighetene er en flott og viktig metode for aktiv rekreasjon. Å trene kampsport gjør oss mer tålmodige, vi lærer ydmykhet, vår mentale motstandskraft utvikles ved å håndtere treningsmotgang, samtidig som vi forbedrer vår fysiske tilstand, noe som sier seg selv.

I enhver kontaktsport er begynnelsen alltid vanskelig, når det gjelder nybegynnere av kampsport, som barn, gjelder dette problemet også foreldre. Dilemmaet som foreldre står overfor før eller umiddelbart etter å melde barn på til boksetrening, kickboksing eller muay thai er spørsmålet: hva og om man i det hele tatt skal kjøp hansker?

Er boksehansker nødvendig for barn?

Det er en veldig individuell sak. Mye avhenger av treneren og klubbens virkemåte, som vi velger for ung vårt, så ikke vær redd for å spørre ved kilden – treneren eller instruktøren til et kampsportsenter. Når et barn fight mot skyggen, vil hansker ikke være nødvendig, men det bør huskes at det å bruke dem vil være det første trinnet for å trene de nødvendige vanene og vil hjelpe til med å venne seg til dette utstyret. Det er ekstremt nyttig både i fremtidige offensive og defensive handlinger.

Boksehansker til barn - hva bør du vurdere når du velger?

Trenger boksehansker til barn for boksing eller trene på boksesekk?

Ja, selvfølgelig! På dette tidspunktet bør det huskes at kampsporten for våre barn i hovedsak handler om generell motorisk utvikling, å bidra til å utvikle helkroppsidretten gjennom koordinasjon og økt fysisk aktivitet, som ikke har noe med utmattende sparring å gjøre. Vi kan imidlertid være sikre på at hver gang et barn tar på seg boksehansker, vil moralen og entusiasme sikkert øke.

Hvordan tilpasse boksehansker for barn? Det skal selvfølgelig være små hansker med lett vekt, som varierer mellom 4OZ og 8OZ. Treningssyklusene som skal utføres av barnet vil være fokusert på rekreasjon, teknikk og øvelser med utstyr som: skjold, pærer, refleksballer eller den mest populære – boksesekken.

Hvilket materiale skal boksehansker til barn være laget av? Kort beskrivelse:

Syntetiske skinnhansker anbefales for ung som liker boksing, noe som vil være perfekt for de første månedene med trening. Et interessant kompromiss er også hybridene laget av kombinert skinn, fordi det øverste laget er laget av naturlig skinn, og det indre laget er laget av syntetisk skinn.

Det bør huskes at hansker laget av naturlig skinn er mye dyrere, og som vi er klar over, vokser barn, derfor bør denne typen utstyr byttes ofte. Derfor er hansker laget av kombinert skinn en erstatning for treningskomfort og økt amortisering, uten å belaste lommeboken vår.

En metode for å stabilisere mer utstyret, boksehansker med bånd eller borrelås?

Utvilsomt er et problem verdt å vurdere hvordan du stabiliserer hanskene på hendene. Det finnes to typer utstyr på markedet – snørehansker og borrelåshansker. Når du velger, bør vi bli veiledet av hanskene der barnet vil føle seg bedre. Siden dette er en veldig individuell sak. Er det beste du kan gjøre å bli veiledet av komforten til ditt eget barn. Og prøve begge disse to modellene.

Men hvis vi ikke har en slik mulighet, kan vi følge de allerede veletablerte mønstrene. De fleste foreldre velger veldig ofte å kjøpe borrelåshansker fordi de kan tas av eller på ekstremt enkelt og raskt. Noe som er ekstremt praktisk, og det som er verdt å understreke. Barnet kan ta dem på uten hjelp fra noen. Når barnet vårt, som har noen treningsøkter bak seg, nødvendigvis vil ha klassiske knytehansker. Vil vi alltid ha tid til å erstatte dem. For i denne aldersgruppen utvikler behovene for utstyr seg sammen med den unges trening.

Hvordan velge størrelse på ett par boksehansker for en tenåring?

Boksehansker til barn – hva bør du vurdere når du velger boksehansker barn – som en generell regel er hansker opp til 8 OZ størrelse egnet for ungdom opp til rundt 15 år. En eldre tenåring er allerede kvalifisert som voksen når det gjelder valg av hansker. Så hansker mellom 10-16 OZ vil være passende.

Boksing er en flott sport som ikke bare bidrar til å opprettholde god kondisjon, men også utvikler positive karaktertrekk. Det er veldig bra å begynne å trene det fra en tidlig alder, så det er verdt å kjøpe utstyr tilpasset barnets behov og sende dem på trening uten frykt. utvilsomt en uforglemmelig opplevelse!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, hold deg oppdatert på kampsport utstyr og få 10% rabatt på din første bestilling!

Er du på jakt etter boksehansker til barn? Hos oss finner et bredt utvalg av boksehansker av god kvalitet. Finn de perfekte boksehanskene for ditt barn og hold dem trygge under trening. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste nyhetene og tilbudene. Vi er her for å hjelpe deg med å velge riktige boksehansker, slik at barnet ditt kan ha det gøy og få en god passform. Ta kontakt i dag!

VI ANBEFALER :

One thought on “Boksehansker til barn – hva bør du vurdere når du velger? 🎉🥊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *