Utstyr

MMA hansker – hvordan velge de riktige mma hansker for kampsport?

Sparringshansker for MMA, Krav Maga "Undefeated" - S/M

MMA hansker – hvordan velge de riktige for seg?

MMA-hansker ofte kalt gripe- eller gripehansker er hansker med åpen håndflate og eksponerte fingre. Slike hansker er utformet for å beskytte hånden under støt og samtidig opprettholde grepsevnen.

På grunn av det tynnere støtdempende laget er slike hansker hardere og absorberer. I mindre grad enn boks- eller kumitehansker slag.

Den ubestridelige fordelen med denne typen hansker er imidlertid. Deres letthet, gode ventilasjon og, som allerede nevnt, bevaring av grepsevnene under kamp.

MMA hansker med eller uten tommel beskyttelse for trening, sparring eller kamp.

Meningene om gripehansker bør ha tommelbeskyttelse eller ikke er delte. Tilhengere av hansker er designet med tommelbeskyttelse hevder at det beskytter tommelen mot skrubbsår og øker sikkerheten under sparring, men motstandere hevder at tommelbeskytteren reduserer gripeevnene under kamper på bakken. Så hvilken versjon bør du velge?

Det avhenger hovedsakelig av hva de skal brukes til. Ved kjøp av gripehansker hvor grepsevnen spiller en svært viktig rolle, anbefales det å bruke hanskene uten tommelbeskyttelse. Har du derimot tenkt å bruke dem i en stand-up kamp (boksing, krav Maga osv.) eller til trening på boksesekk, bør du velge versjonen med tommelbeskytter.

mma hansker

Hvilket materiale?

MMA-hansker tilgjengelig på markedet er tilgjengelig i versjoner laget av naturlig og syntetisk lær. Selvfølgelig god er den mer holdbare versjonen de som er laget av naturlig skinn, selv om du blant de som er laget av syntetisk skinn kan finne svært vellykkede modeller til relativt lave priser.

Hvordan velge størrelse på MMA-hansker?

De vanligste størrelsene som brukes blant produsenter av gripehansker er størrelse S, M, L, XL, men det er verdt å huske at disse ikke er universelle størrelser og deres faktiske dimensjoner kan variere betydelig avhengig av hanskenes merke og modell.

Før du kjøper gloves, les størrelsestabellen til en bestemt modell nøye. Husk at bruk bredden på hånden er målt i høyden av fingrene, unntatt tommelen – som vist på bildet.

størrelse mma hansker
  • Råd: når du kjøper MMA-hansker for trening på boksesekk, er den beste løsningen de med en langstrakt borrelås som lar deg pakke håndleddet to ganger, noe som gir bedre stivhet. Husk at det er håndleddet som er mest utsatt for skader, så det er verdt å ta vare på riktig beskyttelse.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, hold deg oppdatert på kampsport utstyr og få 10% rabatt på din første bestilling!

Trenger du boksesekker, hansker eller annet utstyr til MMA-trening? Hos oss finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Våre treningshansker er laget i ulike størrelser for å passe hendene dine perfekt. Enten du trener grappling har vi det du trenger. Med vårt gode utvalg kan du få den rette støtten og beskyttelsen for å utføre din sport på best mulig måte. Så kom innom og se våre sparringshansker som vil ta treningen din til et nytt nivå!

Se vårt tilbud av MMA-hansker >>>

ANBEFALT

MMA hansker – hvordan velge de riktige mma hansker for kampsport?

One thought on “MMA hansker – hvordan velge de riktige mma hansker for kampsport?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *